Puoli vuotta!

Puoli vuotta vaihdossa on kulunut, ja yhdeksi lukukaudeksi vaihtoon tulleet lähtevät tai ovat jo lähteneet… aika outoa, ja hurjan nopeasti kulunut tämä aika. Toisaalta onhan tähän ehtinyt mahtuakin vaikka minkälaisia tapahtumia ja jänniä juttuja, luonnollisesti enemmän kuin mitä olen jaksanut/viitsinyt/muistanut/ehtinyt/halunnut/kehdannut tänne blogiini kirjoitella. Silti, surullista! Vietetty kaiken maailman läksiäishässäkkää ja sen sellaista. Lisäksi olen vasta viimeisinä viikkoina tajunnut joidenkin ihmisten kivuuden, ja alkanut hengata niiden kanssa. Ja nyt sitten heillä lähtö edessä, että FML siinä suhteessa. Toisaalta olen silti siinä onnellisessa asemassa, että sentään suurin osa ystävistäni täällä jää koko lukuvuodeksi, mutta siiiiiiiltiiiih… no, toisaalta, ainakin saan hyviä syitä matkustella moikkaamaan tuttuja.

Eräänä yönä tulin muutenkin siihen tulokseen, etten ole vielä matkustellut tarpeeksi, vaikka asun melkeinpä Euroopan sydämessä. Siispä varasin samantien itselleni matkan Dubliniin ensi viikoksi, yay! Couch surfingin kautta löytyi sohva jolla nukkua, ja vaikuttipa sohvan omistajakin mukavalta tyypiltä.

Ensi viikolla saamme myös kaksi uutta kämppistä lähteneiden tilalle… tosin ilmeisesti kaikki jäljellä olevat kämppikset ovat päättäneet lähteä kiertämään jotakin Euroopan kolkkaa ensi viikolla, joten raukat uudet ihmiset tulevat ihan tyhjään taloon. Toivottavasti jotakin mukavaa possea kuitenkin, ja ei millään pahalla, mutta voisivat ehkä opiskella vaihteeksi jotakin muuta kuin lakia tai taloutta, niin en olisi ainoa tämän kämpän asukki, joka ei kyseisiä aineita opiskele… saa nyt nähdä.

Annika: ”I want to travel more this semester. And maybe hitchhike somewhere, since it was fun hitchhiking to Berlin. But I need someone with me, don’t want to do it alone.”
Jakob: ”Yea, such a shame you don’t have friends here.”
Annika: ”I know!”
Jakob, kohottaen vesilasiaan: ”Yep. I only come to your place ’cause I get free water here.”

~

Ehkä pakko kopioida tähän vielä eräs kampusbaarin (kyllä, meillä on kampuksella baari) eilisen Farewell-partyn jälkimaininkeja mainiosti kuvaava FB-status:

Christine  I feel like Amy Winehouse
13 tuntia sitten · Tykkää 
5 henkilöä tykkää tästä.
 
Rob  drunk, high or extremelly high?
13 tuntia sitten · Tykkää · 1
 
Christine  dead
13 tuntia sitten · Tykkää· 7

~

Hehee.

Jätä kommentti

Kategoria(t): Utrecht

Jätä kommentti